معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کردستان گفت: یکی از اهداف مهم دولت برای رونق بیشتر بازار شهرهای مرزی واردات ۱۰۰ قلم کالا با ۸۲۰ تعرفه است که جایگزین مناسبی برای کولبری می باشد

خالد جعفری امروز دوشنبه در نشست با اعضای شورای اداری و فعالان اقتصادی، سیاسی و اجتماعی شهرستان بانه گفت: با تلاشی که فرمانداری، دستگاه های امنیتی و نظامی و دهیاران در زمینه واردات کالا انجام دادند باعث شده که بیش از یک میلیون دلار کالا به صورت پیله‌وری وارد شود و مشکلات این طرح در حین اجرا حل شد.

وی افزود: براساس این طرح بجز مواد اولیه کارخانه‌ها باید کالای وارد شده در داخل شهرستان عرضه شود که زمینه رونق بازار، درآمد بیشتر و اشتغال غیرمستقیم را فراهم کند.

معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کردستان گفت:

گردشگری باید در کنار بحث های اقتصادی پیگیری شود چرا که با توسعه بازار صنعت توریسم باید زمینه برای ایجاد درآمد در این بخش نیز فراهم شود.

وی با اشاره به کمبود زمین برای ایجاد واحدهای تجاری در بانه ادامه داد:

تولید کنندگان با ایجاد واحدهای طبقاتی تلاش کردند که فضایی بیشتری برای واحدهای تولیدی فراهم کنند و اشتغال و تولید را رونق دهند که این نشان از دیدگاه اقتصادی سرمایه گذاران و دیدگاه حمایتی سرمایه گذاران است.

جعفری گفت: با تلاش نیروهای نظامی و انتظامی بانه یکی از امن ترین شهرهای کشور تبدیل شده و این امر باعث شده که مسوولان کشوری با دیدگاه ویژه ای بانه را بسنجند.

وی ادامه داد: منطقه ویژه اقتصادی بانه فرصت مناسب برای رونق اقتصادی شهرستان ایجاد کرده و هم اکنون ۶ نفر از فعالین اقتصادی برای ایجاد واحدهای تولیدی خود اقدام کردند.

معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کردستان گفت:

اقدمات لازم برای رسمی شدن مرز سیرانبند بانه در حال انجام است و این موضوع با سرکنسول ایران در سلیمانیه پیگیری می شود و مقدمات لازم فراهم شده است.

وی با اشاره به وجود زیرساخت های توسعه در بانه ادامه داد:

ایجاد سدها، لوله‌کشی گاز در مناطق روستایی سخت‌گذر،توسعه شهرک صنعتی بانه، بازارچه سیرانبند بانه و منطقه ویژه اقتصادی بانه زمینه را برای توسعه همه جانبه شهرستان و فراهم می کند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *