پس از آنکه سال گذشته بیمارستان شفای سقز با کمترین امکانات و تجهیزات پزشکی و پرسنل و کادر درمان آغاز به کار کرد برای همگان روشن بود که عاقبت این بیمارستان هم به پروژه های دیگر این شهر که دچار زود افتتاحی شدند ، خواهد شد.

در آخرین روزهای شهریورماه سال گذشته بیمارستان شفای سقز با #علیبرکتالله گویان روحانی آغاز به کار کرد ، اما احتمالا رئیس جمهور نمیدانست که از سوی دانشگاه علوم پزشکی کردستان چه کلاه گشادی بر سر وی و مردم این شهر رفته است.

بیمارستانی که هنوز بطور کامل فعالیت عمرانی آن به پایان نرسیده و چارت سازمانی برای بیمارستان تعریف نشده بود با انتقال بیش از ۳۵ نفر از کادر درمان بیمارستان امام خمینی به این بیمارستان و تجهیز بسیاری از امکانات موجود از سرمایه بیمارستان امام ، بیمارستان ناتمام شفا آغاز به کار کرد.

به نظر میرسد انتقال تجهیزات بیمارستان امام به بیمارستان شفا همچنان ادامه دارد،در تازه ترین خبر از این نوع ،که منجر به برکناری مترون بیمارستان امام خمینی سقز از سوی دانشگاه علوم پزشکی کردستان شد، درخواست بیمارستان شفا تحت عنوان نیاز مبرم آن بیمارستان به دو دستگاه رادیولوژی پرتابل است . در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ یکعدد دستگاه از اتاق عمل بیمارستان امام به بیمارستان شفا منتقل شد ، اما دانشگاه علوم پزشکی استان به جای تامین هزینه دستگاه دوم قصد دارد که تنها دستگاه باقیمانده در اتاق عمل بیمارستان امام را نیز به بیمارستان شفا منتقل نماید. با این اقدام عملا اتاق عمل بیمارستان امام تعطیل خواهد شد.

مزیت وجود دو بیمارستان دارای دو اتاق عمل فعال در یک شهر، ترافیک کم عملها و متعاقبا افزایش تعداد عمل در ماه میباشد. به عنوان مثال شهرستان مریوان به دلیل فعال بودن اتاق عمل هر دو بیمارستان ، آمار عمل جراحی بیشتری نسبت به سقز دارد. در شهرستان بانه نیز دو بیمارستان موجود راه اندازی شده وجهت راه اندازی اتاق عمل کوثر سنندج چندین دستگاه خریداری شده و به مانند سقز جابجا نشده است .

گویا مدیران دانشگاه علوم پزشکی کردستان عملا کمر به تعطیلی بیمارستان امام و خارج کردن این بیمارستان از چرخه درمانی این شهر را دارند . بیمارستانی که چندین سال جور بیمارستان تامین اجتماعی را کشیده بود الان بایستی از اندک دارایی های خود به شفا نیز ببخشد .

نکته قابل تامل اتفاقات چند روز اخیر ، مدیرانی که به جابجایی تجهیزات بیمارستان امام معترض بوده‌اند مورد مواخذه قرار گرفته و توسط دانشگاه علوم پزشکی و مدیریت شبکه سقز برکنار شده اند.

ظاهرا راه اندازی بیمارستان شفا و سرپوش گذاشتن بر اهمال مدیران دانشگاه علوم پزشکی بر توسعه درمان در سقز و جان مردم این خطه ارجحیت دارد و بهای راه‌اندازی بیمارستان شفا تعطیلی بیمارستان امام خواهد بود.

طبق شنیده ها فرماندار سقز به دعوای بیمارستان امام خمینی و شفا ورود کرده است که با شنیدن توضیحات مسئولین بیمارستان امام ، نسبت به انتقال تجهیزات پزشکی از این بیمارستان به بیمارستان شفا مخالفت کرد.

اما در مقابل ، معاون دانشگاه علوم پزشکی استان به نحوی تلافی مخالفت فرماندار با انتقال دستگاه را بر سر یکی از کارکنان زن در این مجموعه درآورده و پس از ۲ سال زحمت مستمر وی در دوران سخت بیماری کرونا بعنوان مدیر خدمات پرستاری برکنار شده و فردی دیگر که کارنامه درخشانی نیز ندارد را به جای وی معرفی کرده اند.

به نظر میرسد تاخیر در معرفی ریس جدید بیمارستان امام خمینی از سوی دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز به این دلیل است که مخالفان کمتری برای انتقال تجهیزات داشته‌باشند.

باید دید در دعوای بین دو بیمارستان سقز چه کسی برنده خواهد شد که طبق شواهد و حمایتهای استانی، زور بیمارستان شفا بیشتر است اما قطعاً بازنده نهایی مردم و بیماران خواهند بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *